Patates mıhlaması
MALZEMELER
1 kg. patates
1 çorba kaşığı tereyağı
2 büyük boy soğan
Tuz
Karabiber
250 gram kavurma
KEREVİZ PANE
Halka doğranmış kerevizleri, üzerini geçecek kadar su ve limon suyu ekleyerek 20 dakika haşlayıp kurulayın. Un, pul biber, karabiber ve tuzu karıştırın. Yumurtaları çırpın. Kerevizleri önce una, sonra yumurtaya, ardından peynire, sonra yeniden una bulayın, kızgın yağda önlü arkalı kızartın.
MALZEMELER
3 adet kereviz
Yarım limonun suyu
1 su bardağı un
1 tatlı kaşığı pul biber
2 adet yumurta
1 çay bardağı rendelenmiş eski kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.