Rulo pasta
Pandispanyası için:
Toz şeker ve yumurtaları güzelce çırpın. Üzerine yarım çay bardağı kakao ve unu ekleyip karıştırın. Hamuru yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine ince bir tabaka halinde yayın ve önceden ısıtılmış 190 derece fırında, 10 dakika pişirin. Pişen hamur biraz ılındıktan sonra üzerine frambuaz reçelini sürün. Rulo yapıp buzdolabında bir saat bekletin. Servis tabağına alıp üzerine pudra şekerini serpin. Bitter çikolatayı benmari usulü erittikten sonra pastanın üzerine gezdirin.
***
Taze soğan, dereotu ve maydanozu ince ince ince kıyın. Üzerine yıkanmış ve süzülmüş etler ile baharatları koyup karıştırın. Karışımı yağlı kağıda koyup paket yapın. 200 derecede ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.