Etli sebzeli kereviz
Eti yıkayıp kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin. Üzerine ayıklanmış arpacık soğanları ve tereyağını koyup karıştırın. Küp doğranmış patates, havuç ve kırmızı biberi ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. İki parmak kalınlığında kestiğiniz kerevizlerin içlerini oyun ve limonlu suda haşlayın. Haşladığınız suyun bir su bardağını alıp unla karıştırın. Bu karışımı etlerin içine boşaltın. Sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Haşlanmış kerevizleri servis tabağına alın ve üzerlerine etli karışımı pay edin. Nar taneleri ile süsleyin.
Kestane kreması
MALZEMELER
Kestaneleri bıçakla bir kenarından çizdikten sonra haşlayın ve kabuklarını soyun. Bir çatalla ezip içine krema, toz şeker, kıyılmış ceviz ve vanilya katın. Tüm malzemeyi karıştırın ve koyu bir kıvama gelmesi için buzdolabında bir saat bekletin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.