Etli Brüksel lahanası
Eti, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğan ve margarini ekleyip kavurmaya devam edin. Doğranmış havuç ve patatesleri de ekleyin. Salçayı hafifçe sulandırıp lahanayla birlikte ete katın. Üzerine iki su bardağı sıcak su ilave edip 20 dakika pişirin. İndirmeye yakın; dövülmüş sarımsak, limon suyu, tuz, nane ve karabiber katıp karıştırın.
KAKAOLU SUPANGLE
MALZEMELER
Toz şeker, kakao, süt ve unu mikserle iki-üç dakika çırpın. Daha sonra tencereyi ocağa alın ve orta ateşte tahta bir kaşıkla karıştırarak, muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alıp vanilya ve margarini ilave edip karıştırın. Supangleyi kaselere döküp buzdolabında soğutun.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.