Brüksel lahanalı makarna
Tencereye su ve tuz koyun, kaynayınca ikiye böldüğünüz Brüksel lahanalarını ekleyin. 10 dakika haşlanınca üzerine makarnayı ekleyip 12 dakika pişirin. Süzüp servis tabağına alın. Üzerine zeytinyağında yakılmış pul biberi dökerek servis yapın.
MADEN SULU KEK
MALZEMELER
Yumurtaları ve toz şekeri ekleyerek mikserle iyice çırpın. Sıvı yağ, maden suyu ve vanilyayı ilave edin. Kabartma tozunu unla karıştırıp malzemelere ekleyin ve karıştırın. Karışımı ikiye bölüp bir parçasına kakaoyu katın. Yağlanmış kelepçeli kalıba bir kepçe kakaolu, bir kepçe sade olmak üzere karışımı dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 dakika pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.