Patlıcan kebap
MALZEMELER
Bademli cevizli güllaç
MALZEMELER
Dövülmüş ceviz ve bademi karıştırın. Şeker ve sütü biraz ısıtın, içine gül suyunu ekleyin. Güllaç yapraklarını bu sütlü karışımla ıslatıp ikiye katlayın. İçlerine cevizbadem karışımından doldurup katlayın.
Yeşil makarna
MALZEMELER
İnce doğranmış fasulyeyi, tuzlu suda hafif yumuşayana kadar haşlayın. Makarnayı ilave edip 10 dakika daha haşlayın. Maydanoz, dereotu, sarımsak, beyaz peynir ve zeytinyağını robotta püre haline getirin. Rendelenmiş kaşar peyniri, yarım kepçe makarna suyu, bir tutam tuz ve karabiberi ekleyerek karıştırın. Makarnayı süzüp sosla servis yapın.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.