Balıklı domates dolması
Balığı tuzlu suda beş dakika haşlayın ve ezmeden didikleyin. Soğanı ikiye bölün. Yarısını piyazlık olacak şekilde doğrayın, diğer yarısını ince ince kıyın. Marul yaprağını da ince ince kıyıp maydanozla karıştırın. Üzerine balık, kıyılmış soğan, mayonez, tuz ve karabiber katın. İçlerini boşalttığımız domateslere balıklı harcı paylaştırın. Piyazlık doğradığınız soğanlarla üzerini süsleyip servis yapın.
Şekersiz kurabiye
MALZEMELER
Dövülmüş ceviz, tahin, pekmez ve sıvı yağı karıştırın. Üzerine unu ilave edip yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.