Tavuk çökertme
Patatesleri kibrit çöpü gibi doğrayıp kızartın. Tavuk etlerini ızgarada pişirin. Tereyağı ve salçayı bir tavada pişirin. Üzerine suyu ekleyip beş dakika kaynatın. Lavaş ekmeğini servis tabağına alın, üzerine tavukları, en üste patatesleri koyun. Salçalı yağ ve yoğurtla servis yapın.
Bulgurlu paçanga böreği
MALZEMELER
Pastırmayı doğrayıp tereyağında kavurun. İnce ince kıyılmış sivri biber, küp küp doğranmış domates, bulgur ve rendelenmiş peyniri katıp karıştırın. Yufkaları 12 üçgen parçaya kesin. Üçgenlerin geniş kısmına harç koyun ve sigara böreği gibi sarın. Börekleri önce yumurta akına, sonra galeta ununa bulayın ve sıvı yağda kızartın.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.