ELİF KORKMAZEL

Sarımsaklı levrek

MALZEMELER
1 adet iri levrek
20 diş sarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet kırmızı biber
1 adet dolmalık biber
4-5 dal kıyılmış maydanoz
Karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
2.5 su bardağı su
Tuz
Balığın kılçıklarını çıkarıp dört parçaya ayırın. Bir tencereye balık kafasını, kılçıkları, suyu ve bir tutam tuzu koyarak kaynatın. Soğuduktan sonra süzün. Jülyen doğranmış biberleri yağda soteleyin. Kıyılmış sarımsak ve maydanozu ekleyip iki dakika daha soteleyin. Balıkları sebzelerin üzerine yerleştirin. Daha sonra baharatları ve balık suyunu ekleyin. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 10 dakika pişirin.
Mısır patlaklı kurabiye
MALZEMELER
1 çay bardağı şeker
2 adet yumurta akı
5 çorba kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı un
2 su bardağı patlamış mısır
Yumurta akı, şeker ve sıvı yağı karıştırın. Üzerine patlamış mısır ve unu koyup harmanlayın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine kaşıkla koyup fırında 20 dakika pişirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.