ELİF KORKMAZEL

Bugün ne pişirsem?

Mantar soslu tavuk
400 gr. kemiksiz dövülmüş tavuk göğsü
1 adet soğan
150 gr. mantar
2 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı çiğ krema
Tuz
Karabiber
Tavuk etlerini yağsız tavada kızartıp tavadan alın. Aynı tavaya yarım ay şeklinde doğranmış soğanları, dilimlenmiş mantarları ve tereyağını koyup beş dakika pişirin. Üzerine kızarttığınız tavuğu koyup pişirmeye devam edin. Baharatları ve kremayı ekleyip bir taşım kaynatın. Yanında dilediğiniz garnitürle servis yapın.
Zeytinli ekmek
1 su bardağı yeşil ve siyah zeytin
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 adet ekmek hamuru
Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıp doğrayın, zeytinyağıyla karıştırın. Ekmek hamurunu bir zemin üzerinde dikdörtgen şeklinde açın. Üzerine harcı yayın ve rulo yapın. 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.