Püreli kavurma
Etleri su koymadan kendi yağıyla 15 dakika kavurun. Üzerine zeytinyağını ekleyip kavurmaya devam edin. İri doğranmış biber, ezilmiş sarımsak ve tereyağını ekleyin ve hiç su koymadan kapağı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika pişirin. Haşlanmış patatesleri ezip sütü ve peyniri ekleyin. Sonra sütü çekene kadar pişirin. Pürenin üstüne eti koyup servis yapın.
Tarçınlı waffle
MALZEMELER
Yumurtaları şekerle iyice çırpın. Üzerine sütü, eritilmiş tereyağını, tarçını ve vanilyayı ekleyin. Sütü, unu ve nişastayı yavaşça ilave ederek karışımı akışkan bir kıvama getirin. 10 dakika kadar dinlendirip kaşık yardımıyla waffle pişirme kabının içine dökün. İstediğiniz sosla ya da dondurmayla ikram edin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.