Frambuazlı tart
Üzeri için:
Bisküvileri robotta çekip eritilmiş tereyağı ile karıştırın. Bu karışımı kullanacağınız kalıbın tabanına yerleştirip buzdolabında bekletin. Jöleyi az suda açıp süzme yoğurt, lor ve şekerle karıştırıp vanilyayı ekleyin. Karışımı bisküvinin üzerine döküp dört saat buzdolabında bekletin. Frambuaz, şeker ve tart jölesiyle sos hazırlayıp üzerine dökün ve buzdolabında dondurun.
Tavuklu dürüm
MALZEMELER
Kıyılmış soğanları yağda soteleyip ocaktan alın. İçine tavuk etlerini, maydanozu, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Bu karışımı lavaş ekmeklerinin içine paylaştırıp rulo yapın. Tepsiye dizip 190 derece fırında 15 dakika pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.