Yumurtalı ıspanak
Ispanakları temizleyip çok ince kıyın. Sonra yumuşayıncaya kadar zeytinyağında kavurun. Ispanakları ocaktan alıp peynirleri ekleyin. Yumurtaları üzerlerine kırın. Kapağını kapatıp yumurtaların pişmesini sağlayın. Yumurtalar pişince rendelenmiş peynir serpip ocaktan alın.
Kremalı kabak tatlısı
MALZEMELER
Kabakların kabuklarını soyup dilimleyin. Üzerine şekeri ekleyip kabakların sulanması için iki saat bekleyin. Kremşantiyi sütle karıştırın. Cam bir kabın içine döküp buzdolabında bekletin. Kabakları pişirin. Üzerine bir çay bardağı su ve vanilyayı koyup ezerek püre haline getirin ve kremşantinin üzerine dökün. Cevizle süsleyerek servis yapın.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.