ELİF KORKMAZEL

Kestaneli mantar çorbası

MALZEMELER
600 gr. kestane
200 gr. mantar
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet soğan
2 çorba kaşığı un
1 çay bardağı süt
1 tutam tarçın
6 su bardağı su
1'er tatlı kaşığı karabiber ve tuz
Kestaneleri haşlayıp parçalayın. Mantarları tereyağında soteleyin. Kestaneleri ve kıyılmış soğanı ilave edip sotelemeye devam edin. Üzerine unu serpiştirip sütü ekleyin. Baharatları ilave edin. Suyunu koyup pişirin. Kıyılmış dereotuyla servis yapın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.