ELİF KORKMAZEL

Etli gözleme

MALZEMELER
350 gr. kuşbaşı et
10 adet yufka
3 çorba kaşığı tereyağı
1/2 demet maydanoz
2 dal taze soğan
1 yumurta
Etleri çok ufak doğrayıp kendi suyu ile pişirin. Üzerine kıyılmış taze soğanı, maydanozu ve tereyağını ekleyip karıştırın. Ilınınca çırpılmış yumurtayı ekleyin. Yufkaları yağlayıp üzerine iç harçtan koyun ve dilediğiniz gibi katlayın. Yağsız tavada iki yüzünü de pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Portakallı kereviz çorbası
MALZEMELER
2 adet kereviz
2 adet portakal
1 çay bardağı pirinç
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 diş sarımsak
6 su bardağı su
Tuz
Suyu kaynatın. Üzerine pirinci ve küp doğranmış kerevizleri koyup kısık ateşte, pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin. Portakalları sıkıp suyunu çorbaya ekleyin ve iki dakika kaynatın. Ezilmiş sarımsakları tereyağında kavurup çorbaya ekleyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.