Bugün ne pişirsem?
Kıyma, rendelenmiş soğan, kıyılmış maydanoz, un ve baharatları yoğurun. Harçtan köfteler hazırlayıp sıvı yağda kızartın. Bir pideyi kuşbaşı iriliğinde kesip servis tabağına yayın. Köfteleri pidenin üzerine alın. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün. Kırmızıbiberle karıştırdığınız sıvı yağı gezdirip servis yapın.
Salamlı sosisli kanepe
Rendelenmiş beyaz peynir, doğranmış sosis ve salamı karıştırın. Oda sıcaklığında yumuşamış milföy hamurlarının yarısını yağlanmış tepsiye dizip üzerine peynirli harcı paylaştırın. Kalan hamurların ortasını dikdörtgen bir kalıpla açıp diğer hamurların üzerine kapatın. Hamurun kenar kısımlarına yumurta sarısı sürün. 180 derecedeki fırında pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.