Bugün ne pişirsem?
Pazıyı ve taze soğanı ince ince kıyın. Üzerine ufalanmış beyaz peyniri ilave edip harmanlayın. Çırpılmış yumurta ve yoğurdu da ekleyerek karıştırın. Su ve sıvı yağı karıştırın. Bir adet yufkayı düz bir zemine yayın, sulu karışımla her tarafını ıslatın. Pazılı harcı üzerine yayıp istediğiniz şekli verin ve tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
Narlı karnabahar salatası
Karnabaharı ince ince kıyın, limon suyu, süzme yoğurt ve dövülmüş sarımsakla karıştırın. Üzerine zeytinyağı gezdirin. Nar taneleri ve kıyılmış dereotuyla süsleyerek servis yapın.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.