Ekşili bakla topları
Bakla, doğranmış soğan ve sarımsakların üzerine zeytinyağını ve bol limon suyunu döküp pişirin. Piştikten sonra ezerek püre yapın. Bu karışımın içine dereotu ve kapari katıp karıştırın. Püreyi, dondurma kaşıklarına doldurarak servis tabağına koyun. Üzerini dereotuyla süsleyin.
MALZEMELER
Çikolatalı cheesecake
Bisküvileri ufalayıp tereyağı ile karıştırın. İki adet alt kısmı açık küçük kalıbı tabağa yerleştirip karışımı kalıpların dibine bir parmak kalınlığında döşeyin. Krem şantiyi sütle çırpıp süzme yoğurt, pudra şekeri ve vanilyayı katıp karıştırın. En son kakaoyu ilave edip karıştırın, bisküvilerin üzerine dökün. 15 dakika buzdolabında bekletip kalıplardan çıkartın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.