Peynirli pide
MALZEMELER
REÇELLİ UN KURABİYESİ
Sıvı yağ ve tereyağını iyice ezin. Üzerine pudra şekerini döküp karıştırın. Vanilya ve unu eleyip karışıma ekleyin. Hamuru unlanmış zeminde açın, kurabiye kalıplarıyla kesin. Kestiğiniz hamurların yarısının ortasını küçük bir kalıpla delin. Tepsiye dizip 170 derecedeki fırında 15 dakika pişirin. İki kurabiyenin arasına kayısı reçelini sürüp yapıştırın ve üzerlerine pudra şekeri serpin.
MALZEMELER
HAVUÇLU ET SOTE
Eti, suyunu salıp çekene kadar kavurun. Üzerine tereyağı ekleyip kavurmaya devam edin. Küp doğranmış domates ve havucu da ekleyip beş dakika daha kavurun. Tencereye biraz sıcak su ekleyin, tuz ve karabiberi dökün, etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.