Kasap köfte
MALZEMELER
MISIR GEVREKLİ TART
Bademleri, kabuklarını soyup birkaç dakika kavurun. Çikolatayı benmari usulü eritin. Badem ve mısır gevreği ile karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş kek kalıbına yayıp bir süre bekletin. Frambuaz, şeker ve nişastayı karıştırıp ezin, bir taşım kaynatın. Pasta kremasını tarife göre hazırlayın. Mısır gevrekli karışımı kalıptan çıkarın. Üzerine kremayı ve frambuaz püresini yayın. Frambuazla süsleyerek dolapta birkaç saat bekletin.
MALZEMELER
CEVİZLİ BAKLA
Baklaları ikiye bölün. Soğanı kavurun. Üzerine baklayı ekleyip 10 dakika pişirin. Limon suyu, kesme şeker, nane, dereotunun yarısı ve tuzu tencereye katın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Bakla yumuşayana dek pişirin. Üzerine dereotu ve ceviz serpin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.