Fırında etli pilav
MALZEMELER
ÇERKEZ BARBUNYASI
Barbunyayı akşamdan ıslatın, sabah süzün. Domatesleri küçük doğrayın ve üç dakika pişirin. Üzerine üç su bardağı su koyun. Barbunya ile birlikte 30 dakika pişirin, süzüp tabağa alın. Suyunu miksere koyup ceviz, sarımsak, ekmek içi ve tuzla mikserden geçirin, barbunya püresinin üzerine dökün.
MALZEMELER
FISTIKLI BÖREK
Soğan ve sarımsağı kavurun, didiklenmiş tavuğu ekleyin. Baharatları, kıyılmış maydanozu, kuş üzümünü ve dolmalık fıstıkları ilave edin. Yufkaları su ve yağ karışımıyla ıslatın. İki yufkayı üst üste koyun, üzerine iç harçtan döküp kol böreği gibi sarın. 190 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.