Kuru domatesli makarna
MALZEMELER
MISIRLI REVANİ
Yumurtaları toz şekerle çırpın. Yoğurt, mısır unu, un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı yağlanmış kalıba boşaltıp üzerine mısır serpin. 160 derece fırında 35 dakika pişirin. Şerbet için toz şeker ve suyu kaynatın. Limon suyunu ilave edip kaynatın. Tatlının üzerine sıcak şerbeti gezdirin. Üzerini mısırla süsleyin.
MALZEMELER
PAZILI BİFTEK SARMASI
Pazı yapraklarını yıkayıp kaynamış suda bir dakika bekletip çıkarın. Dövülmüş eti yaprağın üzerine koyun. Etin ortasına piyazlık doğranmış bir parça soğan ve küçük bir dilim dil peyniri koyup sarın ve tencereye dizin. Üzerine rendelenmiş domates, margarin, su ve baharatları ekleyip pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.