Kereviz püreli pirzola
MALZEMELER
KAYMAKLI LİMONLU PUDİNG
Unu tereyağında kavurun. Daha sonra üzerine sütü ve şekeri ekleyip karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan aldığınız karışımın içine vanilyayı ekleyip çırpın. Biraz ılınınca kaymağı ve limon suyunu ekleyip mikserle beş dakika çırpın. Muhallebiyi küçük kaplara paylaştırın. Üzerine karamalize olması için biraz şeker serpip fırında beş dakika kızartın. Üzerine bol tarçın serperek servis yapın.
MALZEMELER
KAPARİLİ MAKARNA
Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Bir tencerede tereyağını eritin, üzerine peyniri ve domatesi koyup pişirin. Üzerine makarnayı döküp karıştırın. Üzerine kaparileri dökerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.