Üzümlü burgu ekmek
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
FASULYE KAVURMASI
Rendelenmiş soğanı zeytinyağında kavurun. Üzerine doğranmış fasulye turşusunu ekleyin ve 10 dakika daha kavurun. Sirke, sarımsak ve pirinci de ekleyin. Kapağını kapatıp 20 dakika daha kendi suyu ile pişirin. Ilık olarak servis yapın.
MALZEMELER
TOP MANTI
Un, süt, yumurta ve tuzu yoğurup sert bir hamur yapın. Bir kaba biraz un koyun. Hamurdan minik toplar koparıp unun içine atın. Kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiberi yoğurup minik toplar yapın ve unun içine atın. Hamur toplarını ve kıymalı topları tuzlu suda haşlayın. Sarımsaklı yoğurt ve nane ile servis yapın.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.