Yeşil zeytin piyazı
MALZEMELER
PEYNİR SOSLU SALATA
Semizotu ve marulu yıkayıp servis tabağına alın. Üzerine küp doğranmış taze kaşar peyniri koyun. Doğranmış domates ve çekirdekleri çıkarılmış zeytini üzerine serpiştirin. Sos için verilen tüm malzemeyi mikserde çekip salatanın üzerine dökerek servis yapın.
MALZEMELER
SOSU İÇİN:
ISPANAKLI PİRZOLA
Doğranmış soğanı ve mantarları birlikte soteleyin. Doğranmış biber, salçalar, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın, kaşar peynirini ilave edin. Ispanak yapraklarını kaynayan tuzlu suda bir dakika tutun. Yapraklarının birkaçını birleştirip yayın, pirzolaları üstüne koyun, mantarlı karışımdan yayın. Ispanak yaprakları ile etrafını sarın. Tepsiye dizip 200 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.