Kadayıflı baklava
MALZEMELER
KIYMALI SAÇ BÖREĞİ
İnce kıyılmış soğanı ve kıymayı tereyağında kavurun, üzerine yumurta akını, peyniri ve baharatları ekleyin. Su, süt ve zeytinyağını karıştırın. Üç yufkayı tepsiye dizin, sulu karışımla ıslatın. Harcı üzerine döküp diğer yufkaları yerleştirin. Kalan sulu karışımı üzerine döküp dilimleyin. Üzerine yumurta sarısı ve yoğurt sürüp 200 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
SOYA SOSLU SEBZE SOTE
Piyazlık doğranmış soğan ve jülyen doğranmış havuç ve fasulyeyi tereyağında soteleyin. Soya sosunu ekleyin, tuz ve karabiberi katıp bir dakika daha sote edin. Tencereyi ocaktan alın. Haşlanmış mısır ve bezelyeleri ekleyip servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.