Bahar böreği
MALZEMELER
DEREOTU ÇORBASI
Sıvı yağı kızdırın. Soğan ve sarımsağı yağda kavurun. Üzerine unu ekleyip hafifçe kavurun. Tavuk suyunu ve sütü azar azar ilave edin. Tuzunu, karabiberini ayarlayın. Dereotunu ince kıyıp çorbaya ilave edin. Beş dakika daha pişirip limon suyunu katın.
MALZEMELER
TAVUK SALATASI
Tavuk etini ve pirinci ayrı kaplarda haşlayıp, soğumaya bırakın. Mantarları limonlu suda haşlayın. Taze soğanı ince kıyın. Tavuk etini ufak parçalara ayırın. Pirinç, tavuk eti, mantar ve taze soğanı servis tabağına alıp, karıştırın. Limon suyunu ekleyerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.