Etli enginar
MALZEMELER
BÜZGÜ BÖREK
Kıyılmış taze soğan, iri doğranmış ıspanak, ufalanmış beyaz peynir ve baharatları harmanlayın, çırpılmış yumurta ve yoğurdu ilave edip karıştırın. Yufkaların bir tanesini tazgaha serip su ve sıvı yağ karışımıyla ıslatın. Ispanaklı harçtan üzerine serpin ve üzerine bir yufka daha serin, ıslatıp iki kenardan ortaya doğru büzün. Ortada toplanan böreği ortadan ikiye bölüp tepsiye dizin. Fırında pişirin.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
SOTELİ BONFİLE
Etleri ince kesin. Baharatları ve zeytinyağını karıştırın. Etleri bu sosun içinde 10 dakika dinlendirip iki yüzünü de pişirin. Bu arada sebzeleri yıkayıp ince ince doğrayın ve az yağda soteleyin. Hardal, limon suyu ve biraz zeytinyağını küçük bir kapta çırpın. Servis tabağına sebzeleri koyun, üzerine sosu döküp etleri yerleştirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.