Fasulyeli buğday çorbası
MALZEMELER
ISPANAKLI POĞAÇA
Yumurta, yoğurt ve sıvı yağı karıştırın. Üç dakika haşlayıp suyunu sıktığınız ıspanağı, maydanozla birlikte robotta kıyıp karışıma ekleyin. Un, kabartma tozu ve karbonatı koyupyumuşak bir hamur yoğurun. Hamurdan parçalar kopartıp İçine köy peyniri koyup kapatın. 200 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
KAKAOLU KEK
Yumurtaları ve şekeri çırpın. Üzerine su ve sıvı yağı ekleyip çırpmaya devam edin. Kakao, un kabartma tozu, vanilya ve karbonatı eleyip, karışıma katıp harmanlayın. Ardından içine fındığı koyup kek kalıplarına paylaştırın. Üzerine kıyılmış fındık serpip 170 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.