Maydanozlu tavuk
MALZEMELER
PEKSİMET TATLISI
Yumurta sarısı, süt, un, şeker ve vanilyayı iyice çırpın. Karıştırıp koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp içine bir çay bardağı soğuk sütü ekleyip karıştırın. Peksimetleri şekerli kahve ile ıslatın. Üzerine krema sürün. Tekrar peksimet ve krema olarak iki kat yapın, üzerine yine krema döküp kakao serpin.
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
REYHANLI YOĞURT ÇORBASI
Dört su bardağı suyu kaynatın, pirinci katıp yumuşayıncaya kadar pişirin. Yoğurdu bir çorba kaşığı unla çırpın, çorbaya ekleyip beş dakika daha kaynatın. Ocaktan alıp kıyılmış reyhan ekleyip karıştırın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.