Meyveli kaygana
Süt, toz şeker ve tuzu çırpın, eritilmiş tereyağı ve unu ekleyip yeniden çırpın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı tereyağıyla yağlayın, harçtan birer kepçe alarak arkalı önlü kızartın. Elma ve muzları dilimleyin, üzerine sıcak suda bekletilmiş erik ve toz şeker ekleyin, beş dakika pişirin. C
MALZEMELER
İç malzeme için:
Patlıcan salatası
Patlıcanları ve biberleri közleyip kabuklarını soyun. Üzerine limon suyu, sirke, zeytinyağı ve ezilmiş sarımsakları ekleyip biraz ezerek karıştırın. Domateslerin içlerini oyun, patlıcanlı harçla doldurun.
MALZEMELER
Pirzola sepeti
Pirzolaları ızgarada pişirin. Salça, sirke, kekik, tuz ve karabiberi karıştırın. Pişen pirzolaları salçalı karışıma bulayın. Milföy hamurlarını şerit halinde kesin. Pirzolaları milföy şeritlerine sarıp 200 derecede hamurlar kızarana dek pişin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.