Çilekli puding
MALZEMELER
AKDENİZ USULÜ PİRİNÇ SALATASI
Pirinci haşlayın. Marul ve maydanozu doğrayın. Biberleri halka halka, soğanları ince dilimleyin. Tüm malzemeyi karıştırın. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirip servis tabağına alın. Haşlamış pirinci üzerine ekleyip harmanlayın. Servis yapacağınız zaman üzerine sirke döküp turpla süsleyin.
MALZEMELER
HAVUÇLU ENGİNAR
Temizlenmiş enginarları bir tencereye yerleştirin. Üzerine zeytinyağını, şekeri, tuzu, yarım ay şeklinde kesilmiş soğanları ve ince doğranmış havuçları ilave edin. Üzerine biraz su koyarak kapağı kapalı halde, enginarlar yumuşayana kadar pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.