Ekmeksiz sandviç
MALZEMELER
FASULYELİ BÖRÜLCE
Deniz börülcelerini haşlayıp kılçıklarını temizleyin. Taze fasulyeyi de haşlayın. Dövülmüş sarımsağı zeytinyağında kavurun. Üzerine börülce ve fasulyeyi ekleyip üç dakika kadar kavurun, üzerine limon suyu sıkın.
MALZEMELER
SOSLU SEBZE DİLİMLERİ
Sebzeleri ve salatalığı aynı incelikte uzun uzun doğrayın. Sebzeleri az suda, kapağı kapalı şekilde kendi buharıyla beş dakika pişirin. Hemen buzlu suyun içine alıp diri kalmalarını sağlayın. Servis tabağına dizin, üzerine salatalık dilimlerini koyun. Sosu için şeker, sirke, dövülmüş sarımsak, yağ ve limon suyunu çırpın, sebzelerin üzerine dökün.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.