Manisa kebabı
MALZEMELER
KIZARMIŞ DONDURMA
Yufkaları yemek tabağı büyüklüğünde parçalara ayırın. Dört adet kahve fincanının içine, uç kısımları dışarı sarkacak şekilde iki-üç kat yufka parçası yerleştirin. Her fincana bir top dondurma koyun. Kenarlardan sarkan yufkalarla fincanların üstünü kapatıp dondurmalı yufkayı fincandan çıkarın. Kızgın yağda çevirerek kızartın. Üzerine tarçın serperek servis yapın.
MALZEMELER
ZEYTİNYAĞLI SOĞAN KAVURMA
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın, tuz ve şekeri ilave ederek yağda 10 dakika kadar kavurun. Soğanlar biraz yumuşayınca salça ve çok az su ekleyin, sürekli karıştırarak kavurmaya devam edin. Haşlanmış patatesleri servis tabağına dizin, üzerini soğan kavurmasıyla kaplayın. Kıyılmış maydanozla süsleyin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.