Arpacık soğanlı mantar sote
MALZEMELER
MEYVELİ DONDURMA
Muzları ezip dondurmayla karıştırın. Tekrar top şeklinde hazırlayın ve dondurun. Servis yapacağınız kupları da buzlukta soğutun. Kupların içine meyveleri ve dondurma toplarını koyun, üzerine tahin gezdirip servis yapın.
MALZEMELER
KABAKLI BÖREK
Rendelenip suyu sıkılmış kabak, kıyılmış dereotu, maydanoz ve ufalanmış beyaz peyniri karıştırın. Dört kat yufkayı üst üste koyup üzerine eritilmiş tereyağı sürün, iç harçtan koyup rulo yapın. Diğer yufkaları da dörderli olarak aynı şekilde tepsiye dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörekotu serpin. 200 derecede 25 dakika pişirin.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.