Çömlek kebabı
MALZEMELER
HAMUR İÇİN:
FIRINDA MANTI
Un, su, tuzla yumuşak bir hamuru yoğurup 10 dakika dinlendirin. Rendelenmiş soğanı kıymayla karıştırın. Hamuru açıp üzerine eritilmiş tereyağı sürün, kıymalı harcı yayın. Rulo yapıp dilimleyin ve yağlanmış tepsiye dizin. 200 derecedeki fırında kızarıncaya kadar pişirin. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.
MALZEMELER
HAMUR İÇİN:
İÇİ İÇİN:
ÜZERİ İÇİN:
FRAMBUAZLI PASTA
Yumurta ve şekeri mikserle çırpın. Su, un, vanilya ve kabartma tozunu katıp karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye döküp ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Kremayı ısıtın, çikolatayı katıp eriyene kadar ocakta tutun, cam kaseye alıp soğutun. Üzerine kremanın yarısını sürüp frambuazları koyun ve sarın. Etrafını kalan kremayla kaplayıp frambuazla süsleyin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.