Yuvalama
MALZEMELER
TAVUKLU MAKARNA
Tavuk etlerini doğrayın. Bir tavaya sıvı yağ koyun, etleri dört dakika kadar soteleyin. Üzerine kıyılmış taze soğan ve doğranmış havucu ekleyip beraber kavurun. Bir tencereye iki su bardağı su koyup kaynatın, içine makarnaları koyun. Makarnayı 13 dakika pişirip süzün ve tavadaki tavuklu sebzelerin içine dökün. Karıştırarak biraz daha pişirin. Üzerine soya sosunu dökerek karıştırın.
MALZEMELER
ŞEFTALİLİ TART
Şeftalileri rendeleyip şekerle birlikte pişirin ve üzerine tereyağı ve tarçını ilave edip karıştırın. Oda sıcaklığındaki milföyleri tart kabı büyüklüğünde kesip içine yerleştirin, çatalla delikler açın. 200 derecedeki fırında 15 dakika pişirip soğumasını bekleyin. Şeftalili karışımı içine paylaştırıp üzerine Hindistan cevizi serpin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.