Gülsulu muhallebi
MALZEMELER
MISIRLI KREP
Unla tuzu karıştırın, yavaş yavaş kremayı ve sütü ekleyerek mikserle çırpın. Karıştırmaya devam ederek yumurtaları sırayla hamura ekleyin. Kıyılmış dereotu ve fesleğeni de ekleyip dinlenmeye bırakın. Küp doğranmış domates ve salatalığı, mısırı, peyniri karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada krepleri pişirin. Bir kat krep, bir kat mısırlı karışım şeklinde üst üste dizin.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
TAVUKLU BÖREK
Tavuğu şeritler halinde doğrayıp iki dakika kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğan, sivri biber ve domatesi ilave edin. Beş dakika pişirip ocaktan alın. Milföy hamurlarının içine harcı paylaştırın. Üçgen şeklinde katlayıp kenarlarını hafifçe bastırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. Fırında 25 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.