Pastırmalı patatesli omlet
MALZEMELER
DAMLA SAKIZLI SÜTLAÇ
Pirincin üzerine su ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakın. Pirinçler biraz pişince üzerine sütü ekleyip pişirmeye devam edin. Pirinçler iyice pişince üzerine şekerini, dövülmüş sakızı ekleyip karıştırın. Şeker eriyinceye kadar sürekli karıştırarak pişirin. Tarçın serperek servis yapın.
MALZEMELER
KABAK DOLMASI
Kabakların içlerini oyun. Kıymaya pirinç, rendelenmiş soğan, kıyılmış maydanoz ve haşlanmış nohudu ekleyin. Salça ve baharatları da katıp yoğurun. Kabakları hazırladığınız harçla doldurun. Üst kısımlarına domatesten kapak yapın ve tencereye dizin. Üzerine zeytinyağını döküp pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.