Ispanaklı makarna salatası
MALZEMELER
KOLAY PİZZA
Yağlanmış fırın tepsisine yufkalardan birini serip margarinle yağlayın. İkinci yufkayı serin. Tepsiden taşan yufkaları kesin. Eritilmiş tereyağı, süt ve yumurtayı karıştırıp yufkaların üzerine gezdirin. Yufkaların karışımı iyice çekmesini sağlayın. Üzerine kaşar peyniri, sucuk, sosis, turşu ve zeytini yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin.
MALZEMELER
MEYVELİ TART
Meyveleri dilimleyip fırın kabına yayın. Üzerine su ve vanilyayı serpin. Unu, sıvı yağı, portakal kabuğunu ve suyunu, dövülmüş cevizi ve şekeri yoğurun. Hamuru fırın kabından biraz büyük açın ve meyvelerin üstüne kapak gibi yayın. Üzerine süt serpin. 200 derece fırında 30 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.