Nohut çorbası
MALZEMELER
ZEYTİN EZMELİ BİSKÜVİ
Tereyağı, yumurta sarısı, hardal, rendelenmiş kaşar peyniri, pul biber, un ve tuzu yoğurun. Düz bir zeminde yarım santim kalınlığında açın ve karelere kesin. Unlanmış ve yağlanmış fırın tepsisine dizin, üzerine yumurta akı sürüp çörekotu serpin. 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Krema, lor peyniri, kapari, maydanoz ve zeytin ezmesini robottan geçirin. İki bisküvi arasına kremadan koyup kapatın.
MALZEMELER
KREMASI İÇİN:
ŞEKERSİZ KABAK TATLISI
İri iri doğranmış kabakları çok az su ilave ederek kısık ateşte pişirin. Kaynamaya başlayınca içine karanfil, tarçın ve limon suyu ekleyip pişirmeye devam edin. Kabaklar yumuşayınca servis tabağına alın. Üzerine tereyağını ve balı ekleyip tatlandırın. Soğuyunca servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.