Biberli spagetti
MALZEMELER
SÜTLÜ ÇORBA
Buğdayları 10 dakika kadar haşlayın. Altını kapatın ve üzerine bir su bardağı soğuk su koyup bir gece bekletin. Şişen buğdayın üzerine su koyup 35 dakika pişirin. Tereyağını ve soğanı üç dakika kavurup üzerine haşlanmış nohutları koyup karıştırın, tencereye ilave edin. Süt ve yoğurdu çırpın. Çorbaya azar azar ilave edip beş dakika daha kaynatın.
MALZEMELER
HAVUÇLU BONFİLE
Bonfileleri uzun ve ince bir şekilde kesin. Hardal, zeytinyağı ve baharatları karıştırın, etleri bu karışımın içinde 10 dakika dinlendirin. Ardından tereyağında karıştırarak pişirin. Havuçları ince ince doğrayıp zeytinyağında dört dakika kadar kızartın, etleri ekleyip birlikte iki dakika daha pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.