Yüzük çorbası
MALZEMELER
HAVUÇ PASTASI
Yumurtaları toz şekerle çırpın. Kabartma tozu ve karbonat dışındaki tüm malzemeleri karıştırın. Kabartma tozu ve karbonatı ekleyip 40 dakika pişirin. Kek soğuduktan sonra ikiye bölün, arzu ettiğiniz meyve suyuyla ıslatın. Krem şantiyi sütle çırpıp kekin üzerine sürün. Haşlanıp blender'dan geçirilmiş havuç ve kayısılarla kekin üstünü kaplayın.
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
ÇİKOLATALI FINDIK KURABİYESİ
Çikolatayı rendeleyin. Tereyağı ve pudraşekerini mikserle çırpın. Fındıkları ve çikolatayı ekleyip yoğurun. Elinizi ıslatıp hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı dizin. 190 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.