Pazılı levrek
Kıyılmış soğanı ve doğranmış mantarı kavurun, kıyılmış pazıyı ekleyin. Pazı yumuşayınca tuz, karabiber, soya sosu ve kremayı ilave edin. Bir dakika pişirip ocaktan alın. Levrek filetolarını düz bir zemine yerleştirin. İçlerine pazılı harç koyup sarın ve kürdanla tutturun. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip 200 derece fırında pişirin.
Etli ekmek
Mayayı ılık sütte 15 dakika bekletin. Üzerine unu, şekeri, tuzu ilave ederek yoğurun, 25 dakika bekletin. Hamur kabarınca bezeler yapıp açın. Bonfile, mantar ve domatesleri doğrayıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kekik ve tuzu ekleyin. Üzerine zeytinyağı sürüp harcı yayın. 20 dakika pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.