Kırmızı biberli karnabahar
MALZEMELER
BALKABAKLI MİLFÖY
Kabakları ince ince dilimleyerek tencereye koyun. Üzerine tarçın ve şekeri ekleyerek, hiç su koymadan kendi suyuyla pişmeye bırakın. Kabaklar yumuşayınca üzerine tereyağını koyup püre yapın, soğumaya bırakın. Milföy hamurlarını yuvarlak kesip fırında kızartın. Çıkartıp aralarına kabak tatlısını paylaştırın. Üzerine pudra şekeri serperin.
MALZEMELER
KAHVALTI SALATASI
Dil peynirini ve salatalığı rendeleyin. Kırmızı dolmalık biberi ve domatesi ince şeritler halinde doğrayın. Salata yapraklarını, maydanozu ve rokayı elinizle iri parçalar halinde doğrayın. Tüm malzemeleri harmanlayın. Limon suyu ve zeytinyağını çırpıp salatanın üzerine dökün. Çekirdekleri çıkarılmış zeytinle süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.