Pekmezli waffle
MALZEMELER
KREMASI İÇİN:
ISPANAKLI BULGUR PİLAVI
Rendelenmiş soğan ve ezilmiş sarımsakları tereyağında kavurun. Bulguru ekleyip kavurmaya devam edin. Ispanakları elinizle irice doğrayıp, bulgurun üzerine ilave edip çok kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin. Bir kabın içine koyup, servis tabağına ters çevirip sunum yapabilirsiniz.
MALZEMELER
LİMONLU TAVUK
Tavuk butlarının iki yüzünü de kızartın, tereyağını ekleyip yağın erimesini bekleyin. Yağ eriyince bir fırın kabına alın. Üzerine limon dilimleri, limon suyu, ezilmiş sarımsak, tarçın ve bir su bardağı sıcak su ekleyip 170 derecedeki fırında pişirin. Tepside kalan sosa kremayı ekleyip bir taşım kaynatın, tavukların üzerine dökerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.