Pırasalı et sote
MALZEMELER
ÇİKOLATA SOSLU KURABİYE
Hamur için gereken malzemeyi yoğurup yarım santim kalınlığında açın. Dilediğiniz kalıpla kesip yarısının ortasını yuvarlak bir şişe kapağıyla kesip alın. Kurabiyeleri fırın tepsisine dizin. 180 derece fırında pişirin. Kremayı bir tavaya koyun ve kaynamaya başlayınca ocaktan alın, iri parçalara ayrılmış çikolatayı ilave edip karıştırın. Kurabiyelerin üzerine sostan sürüp ortası delik olanları üzerlerine yerleştirin.
MALZEMELER
ÇİKOLATA SOS İÇİN:
SARIMSAKLI PİRZOLA
Pirzolaları derin bir kabın içine yerleştirin. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, defne yaprağı, ezilmiş sarımsak ve baharatları ekleyip elinizle iyice yoğurun. Bu şekilde bir saat kadar buzdolabında bekletin. Etleri yağsız tavada ya da ızgarada iki yüzünü de pişirerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.