Tuzlu pasta
MALZEMELER
Peynirli sosis
Yağsız bir tavada hellim peynirlerinin iki yüzünü de dört dakika kadar kızartın, tavadan alıp rendeleyin. Aynı tavaya zeytinyağını, ezilmiş sarımsağı, kıyılmış fesleğeni koyup iki dakika kavurun. Üzerine sosisleri ekleyip beş dakika pişirin. Rendelenmiş hellim peynirini üzerine ekleyerek servis tabağına dizin. Sıcak olarak servis yapın.
MALZEMELER
Domatesli ayva
Kuru domatesleri zeytinyağında iki-üç saat bekletin. Ayvaları soyup dilimleyin, limonlu suya koyun. Doğranmış soğanı sıvı yağda kavurun. Kurutulmuş domates, salça, küp doğramış domates ve kıyılmış sivri biberi ilave edip sote edin. Bir çay bardağı sıcak su ekleyip hafif koyulaşana kadar pişirin. Ayva ve eti ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp pişirin. Nar ekşisi ekleyerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.