Nar şerbeti
MALZEMELER
HİNDİ GÜVEÇ
Doğranmış soğanı, kıyılmış sivri biberi ve maydanozu, küçük küpler halinde kesilmiş patatesleri harmanlayın. İçine baharatları, ezilmiş sarımsakları ve küp doğranmış hindi etlerini ilave ederek yağlanmış güveç kaplarına paylaştırın. Üzerine zeytinyağını gezdirin. Güveçlerin üstünü yağlı kağıtla kapatın. Fırın tepsisine yerleştirip 200 derecedeki fırında 35 -40 dakika kadar pişirin.
MALZEMELER
BİSKÜVİLİ MUHALLEBİ
Süt, pirinç unu, şeker, limon kabuğu rendesi ve vanilyayı sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Bisküvileri ufalayıp kaselere paylaştırın, üzerine muhallebiyi dökün. Badem ve fındıkla süsleyin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.