Patates mıhlaması
MALZEMELER
PORTAKALLI PUDİNG
Yumurta, şeker ve kakaoyu iyice çırpın. Eritilmiş tereyağını ve unu ekleyip karıştırmaya devam edin. Sütü ve nişastayı da ekleyip koyulaşıncaya kadar pişirin. Koyulaşınca ocaktan alıp içine çikolatayı ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Portakalın suyunu ve rendelenmiş kabuğunu kaplara paylaştırın, üzerine pudingi dökün.
MALZEMELER
BİBERLİ HAŞLAMA ET
Derin bir tencereye etleri dizin. Üzerine tuz, karabiber ve defne yaprağını ilave edin. İri iri doğranmış soğan ve biberleri ekleyin. Salçayı çok az suyla ezip tencereye koyun. Üzerine tereyağını koyup çok kısık ateşte, haşlama yapar gibi kendi buharında pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.